Trenér Adámek: „B třída je v našich podmínkách malý zázrak!“

27.03.2013 18:31

 

Před několika dny jsme se rozhodli dát na web menší rozhovor s koučem mužstva,aby nás fanoušky seznámil s novými posilami a plány na jaro. Zde je finální verze hodnocení družtva a hlavně posil, kde se Tomáš Adámek rozpovídal o kvalitách mužstva, posmutnil nad rozdílem zázemí klubů v B třídě a samotného Blatna a prozradil o jakých pozicích jako každý trenér sní.

Bylo to krušných pár chvil, kdy jsem se smíchem "žvejkal" koučovi gramatické schopnosti na facebooku, ale všechno jsem to dělal s láskou. Příjemné čtení!

„Mohl by jste nám přiblížit jarní posily?“

Miroslav Krajňák

Mladý nadějný fotbalista fotbalové školy Most, kde ho objevil náš skaut Louka. Míra se v posledních letech věnoval především sálové kopané, kde si byl schopen stoupnout i do brány.

Jindra Veinar

Krásná děvčata se ve vesnici mít vyplácí, jelikož z toho pramení, že se fotbalisté třeba i z Kladna dostanou na naší fotbalovou vesnici. A díky Petře Pašíkovské ho zde máme. Má chuť bojovat za Blatno a my každého s podobným názorem bereme do party

Radim Worzischek

Fotbalista Žihle, nemůže díky založení rodiny už obětovat tolik času fotbalu, jako doposud. Tak se rozhodl, jít si kopnout do Blatna, kde to není až tak tréninkově náročné.

Martin Hostaša

Naše stálice se vrací už po několikáté a to vždy s předsevzetím nového začátku. Fotbalista Mostu prý dává zapomenout svým neřestem, které mu bránili být oporou týmu a my se rozhodli mu dát jednu z posledních šancí.

 

„Co očekáváte od čtyř jmen, které se objevily jako jarní posily?“

U Jindry a Míry očekávám, že se pokusí začlenit do naší party a že nám pomohou zachránit B třídu. Oba jsou mladíci a měli by zvednout náš fyzický fond a pozvednout konkurenci v záložní řadě. Řekl jsem, že vítám každého kdo má chuť se na naší "sjezdovce" poprat s týmy, které mají mnohonásobně lepší zázemí, areály a vše kolem fotbalu. Určitě dostanou mnoho šancí přesvědčit, že na to mají a doufám, že se s tím porvou. 

U Radima vím co mám čekat, poctivý přístup, solidní výkon a respekt k trenérovi. Takových dělníků nemá náš tým dostatek, jen se bojím aby jsme mu ten fotbal malinko neznechutili. Hosty (Martin Hostaša pozn.red.) konečně už začal brát svůj život trošku jinak a jsem moc rád, že si snad už uvědomil že fotbal k tomu patří. I když už jsem několikrát jeho slibům naletěl a udělal ze mě i vola, tak po dlouhém váhání mu šanci ještě půlrok dám.

Budu se mu snažit vysvětlit, že to proč dělám fotbal je, abych si to užil a ne se trápil s "Voňavkou". To jak se Hosty kousne a zamaká pro náš tým zhodnotíme v létě na dokopné, kde je Martin vždy velice výřečný. 

Všichni do jednoho by měli být platnými členy našeho týmu, pevně věřím že se prosadí a budou s námi válčit dál, nejen na jaře.

 

„Jak si představujete působení Blatna v druhé části sezóny? Kde by jste rád viděl tým v tabulce?“

Jako každý trenér bych rád viděl svůj tým co nejvýše, tedy jako lídra. Ale je třeba dodat, že pro nás je úspěch to, že jsme, tam kde jsme. V našich podmínkách je to malý zázrak. Možná na to mnozí zapomněli, ale 90% fotbalistů si tu plní jejich dávný sen, hrát B třídu. Já věřím, že jaro zvládneme a prokážeme tím, že jsme tu oprávněně. Bude nás to stát ale dřinu, pokud jsme schopni makat, tak to uhrajeme, pokud jsme zpohodlněli, tak padnem.

 

„Jsou nějaké další novinky v týmu o kterých by měli fanoušci vědět?“

Novinky nečekají žádné mimořádné. Snad jen to, že celej tým čeká narození Kubíka Dubců, aby bylo co slavit. Hlavně, aby byl registrovaný v TJ Blatno! Nic nového nebude ani další turnaj v nohejbalu, který nás po sezóně čeká. Prostě vše při starém.

 

„Chtěl by jste na konec něco vzkázat? Hráčům, fanouškům?“

Fotbal je nádherná hra! Uvědomíte si to v tu dobu, kdy o možnost hrát fotbálek příjdete. Pokud to děláte naplno a poctivě, tak z toho musí mít každý skvělý pocit, ikdyž se prohrám nevyhnete. To bych chtěl, aby naši hráči věděli a já vím, že plno jich to ví, jen občas zapomínají.

autor: Karel Matoušek

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Created by Karel Matoušek